SOFRAM ARNHEM

SOFRAM ARNHEM Lekker eten met de juiste prijs/kwaliteit verhouding

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 268 beoordelingen
4 apr 2020 om 20:11 Het duurde erg lang dat het bezorgd werd. 1 uur en 25 min. Maar het was zoals altijd lekker. Beetje jammer dat we zo lang moesten wachten. Niet eerder gehad.
4 apr 2020 om 20:08 Netjes op tijd. Eten was lekker. Echter ik had aardappelschijfjes besteld. Stond zelfs op de bon. Kreeg gewone frietjes. Jammer.
4 apr 2020 om 18:38 Top!
4 apr 2020 om 2:35 Eten was netjes verzorgd, goed heet qua temperatuur.. Helaas met friet, waar aardappelschijfjes besteld waren. Bezorging duurde 40 minuten, maar dat is gezien Corona, en bestellen tijdens etenstijd prima.. ( werd ook aangegeven tijdens het bestelproces)
3 apr 2020 om 20:21 Kipschotel besteld, waarvan de kip niet gaar bleek. Bah.
3 apr 2020 om 8:53 ik snap dat het druk is en heb altijd goed eten maar nu fricandel koud en frites oud en lauw jammer
2 apr 2020 om 20:00 Heerlijke kalfsdöner. Snelle levering.
2 apr 2020 om 19:31 Sneller bezorgd dan de wachttijd die er stond op de website. Top !!!!
1 apr 2020 om 11:12 Het broodje dat ik besteld had was te hard, heeft te lang onder de grill gelegen.... normaal geen klachten bij sofram altijd goed eten... helaas deze keer wel
31 mrt 2020 om 19:26 1 van de 3 pizza's was verbrand. Erg slecht!
31 mrt 2020 om 18:36 Top service zoals altijd, smaak heerlijk
29 mrt 2020 om 21:54 Als je een tijd kan kiezen voor de bezorging zou het fijn zijn als ze daar rekening meehouden. Nu waren ze een half uur te vroeg ik niet kon eten en dus koude vies eten had